Drugi o nas

Maja

Komentar: Nič ne zbliža moje družine bolj kot gledanje fotografij. In nič ni lepšega kot listanje po starih albumih ob vonju prave fotografije. Med najljubšimi se nahajajo tudi zbirke profesionalnih fotografij, narejenih s pravim občutkom v Vašem studiu. Enega teh albumov je ravno včeraj hčerka odnesla v šolo in z velikim ponosom sošolcem razkazovala studijske fotografije iz ranega otroštva, zdaj bi vsi radi imeli tak album ;) Hvala Foto Pauli.

 

Suzana

Gordana je najboljsa fotografinja dalec naokrog!! In lahko recem, da si ne zmisljujem. Tako cistih in profesionalnih fotografij nisem videla nikjer v Evropi. Nimajo pojma! Odkar ne zivim vec v Sloveniji, sem cisto nesrecna, ker noben fotograf ne zna naredit laboda iz racke, tako, kot to zna Gordana. Mozolji ali rdeca lica? Kratek vrat in dolgi nos? Put your mind to rest - Foto Pauli = Simply the best!
 

Jasna

V Foto Pauli se slikam sigurno že 20 let in sem vedno zadovoljna , tudi če grem kdaj drugam se vedno vračam k njim saj še vedno naredijo najlepše slike! Ugodno in lepo ! 

Urška

V Foto Pauli zahajamo že 4 leta. Smo zelo zadovoljni, ker so prijazni, profesionalni, hitri in tudi cenovno ugodni.

 

 

Teja

Hvala ti za čudovite slike. Vsakič znova sem navdušena.

Ime in priimek:

Komentar:

Podeli:

© 2021 Foto Pauli